RSS

Grindų betonavimas. pradžia.

29 Jul

Sveiki, mielieji skaitytojai:)) Baigus apšiltinti cokolį, pradėjom ruoštis grindų betonavimui. UAB “Gotas” dienai išsinuomavome 86 kg vibroplokštę ir gausiai palaistę grindis vandeniu suvibravome grindų paviršių. Vidaus nuotraukos neturiu bet gavosi panašiai kaip ir terasoje.

 

 

 

Poto apklijavome iš vidaus pamatą dar 5 cm polistirenu(nes liko) taip betonas nesutrūkinės plečiantis nuo šildomų grindų. Pasamdėme parekomenduotus grindų betonuotojus (telefoną rasite skiltyje “patikimi meistrai”) idavėme raktus ir pinigų cementui ir atsisveikinome. Kadangi trūko smėlio o savaitgalį karjerai uždaryti tai gerieji darbininkai išbetonavo tik virtuvės ir valgomojo juodgrindes, kurias mes po dienos užklojome polistirenu:) gavosi labai gražiai ir ypatingai lygiai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šią savaitę bus baigtos visam pirmam aukšte juodgrindės ir klosime grindinio šildymo vamzdžius ir vandens įvadą į virtuvę bei sanmazgą. Tai tiek šios sąvaitės darbų, o čia mūsų draugelis apsigyvenęs likusių blokelių krūvoje:)))

 
5 Comments

Posted by on July 29, 2012 in Uncategorized

 

5 responses to “Grindų betonavimas. pradžia.

  1. Grm

    June 26, 2013 at 9:14 am

    Sunkus, bet puikiai atliktas darbas

     
  2. Arvydas

    November 26, 2013 at 1:52 pm

    Sveiki. Norejau pasiteirauti koki pavirsiu suvibravote: zvyra, smeli ar ju misini, ar ka kita?

     
    • Vilius

      February 17, 2014 at 9:54 pm

      smelį vibravom ir laistem vandeniu

       
  3. Laimis

    May 12, 2014 at 7:47 am

    Laba diena, noriu pasiteirauti juodgrindžių paskirties? Kokiu tikslu jos išbetonuotos?

     
    • Vilius

      June 17, 2014 at 10:09 pm

      jei taip sąžiningai tai gal būčiau ir nebetonavęs , nes mano supratimu jos labai kažkokios didelės reikšmės neturi. bet pagalvojau kaip man bus smagu ant idealia lygių grindų dėti polistirola ir vyniot grindinį šildymą tai nepagailėjau pinigo ir sutaupiau savo jėgų ir laiko . nu ir sviestu košės nepagadinsi,

       
 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar