RSS

Plytelių klijavimas

23 Feb

Pirmas darbas yra gerai paruošti paviršių: nuvalyti , nušluoti nugramdyti prikibusius tinko gabaliukus ar kažką panašaus.

Antras veiksmas : giluminiu gruntu nugruntuoti visą paviršių. PATARIMAS: jei pirksite koncentruota gruntą, tai būtinai praskieskite tokiu santykiu koks nurodytas ant pakuotės, nes klaidingas įsitikinimas, kad tirščiau yra geriau, gali sugadinti darbą.

Trečias veiksmas : reikia susirasti tokį kampą kuris bus matomas ir neuždengtas virtuvės baldais ir tt…  Nuo jo reikia ir pradėti. Atsimatuojamas plytelės dydžio atstumas nuo vienos ir kitos sienos  (reikia pridėti bent tris kryželio storius tarkim kryželis 2 mm tai 6 mm prie plytelės dydžio) jei sienos idealiai statmenos, kitame sienos gale irgi atsimatuojame nuo sienos atstuma plius minetus  3 kryželio dydžius. užtempiame dažančia virvute ir atmušame liniją. ir tepam klijus šukom ant grindų ir dedame plyteles bei kryželius. PATARIMAS: šildomom grindims reikalingi specialūs elastiniai klijai  jie beje brangesni (pasiteiraukite pardavėjų )

 

ieva2013-02-19plytelesplytelės3plytelės2

 
Comments Off on Plytelių klijavimas

Posted by on February 23, 2013 in Uncategorized

 

Comments are closed.

 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar