RSS

Gipsokartono lubų montavimas

30 Dec

Pirmiausiai išsinuomavom “Gote” lazerinį gulščiuką ar nivelyrą ir visur kampuose ir kas keli metrai ant sienos atsižymėjom horizontalų lygį. Galima tą daryti ir su vandens gulščiuku (skaidria ilga žarnele su dažytu vandeniu), bet su lazeriu žymiai greičiau tiksliau ir patogiau.

Antras veiksmas: Aplink visą perimetrą tarp pažymėtų vietų (kur su lazeriu atsižymėjom) su specialia žymėjimo virvele atmušėm linijas. aplink visą perimetrą prigrežem ir prisukom U tipo profilį (prieš tai ant jo reikia prilipdyti garso izoliacinę juostą). Prie lubų kas 80 cm prisukom eiles “krokodilų” . pirmą eilė C tipo profilių dėjom ant U profilių viršaus ir įtempę virveles prisukom varžtukais prie “krokodilų”.

Trečias veiksmas : visur patikrinę ar išlaikytas horizontalumas , skersai esančių profilių dėjom dar kelias eiles profilių kuriuos griežtai matavom nuo pasirinktos atskaitinės sienos kas 60 cm ir jų galus jau stūmėm į perimetrinį U profilį. antra eilė profilų prie viršuj esančių tvirtinasi specialiais laikikliais ir dar prisisuka savisriegiais, kad nekrutėtų.

Ketvirtas veiksmas: sukome gipsą prie profilių ir gavosi visai neblogai.

PATARIMAS : nepagailėkite pinigų ir išsinuomokite gipso plokščių keltuvą. Turint jį užtenka dviejų nepatyrusių žmonių gipsui prisukti.

 

 

krosnelė pakelejas gipsas1 gipsas final

 
Comments Off on Gipsokartono lubų montavimas

Posted by on December 30, 2012 in Uncategorized

 

Comments are closed.

 
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar